AMR Facilities

AMR Facilities

Mission statement

AMR Facilities ondersteunt bedrijven en organisaties en leidt facilitaire professionals op. Hierbij werken wij efficiënt en effectief. We zijn een snelle, flexibele en betrouwbare partner”.

Ondersteunen van organisaties

Onze adviseurs en managers ondersteunen uw organisatie bij het oplossen van problemen en bij het verder ontwikkelen en professionaliseren van uw facilitair bedrijf. Door middel van een onderzoek, project- of interim-management helpen wij u met het bereiken van uw strategische doelen.

Onze adviseurs gaan samen met u aan de slag om kosten te besparen of een betere kwaliteit van dienstverlening te bereiken. Onze ervaren en hoog opgeleide managers waarborgen de continuïteit van uw facilitair bedrijf.

Opleiden van facilitaire professionals

Werknemers zijn het belangrijkste kapitaal uw organisaties. Opleiden en trainen is daarbij van groot belang. AMR Facilities staat al jarenlang met één been in het bedrijfsleven en het andere in het onderwijs. We verzorgen trainingen, werken nauw samen met diverse onderwijsinstellingen en versterken ons team regelmatig een facilitaire stagiair(e).

Efficiënt en effectief

Als facilitaire professional bent u altijd op zoek naar efficiëntie en effectiviteit. Bij al onze diensten staan kostenefficiëntie en kwaliteit hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij pas tevreden zijn als u aan het einde van een traject met een gerust hart afscheid neemt van één van onze collega’s omdat uw organisatie op eigen kracht verder kan.

Snel, flexibel en betrouwbaar

Onze adviseurs en managers worden gekenmerkt door een unieke combinatie van liefde voor het vak, praktische ervaring en een gedegen (universitaire) opleiding. U krijgt te maken met één van onze collega’s met kennis en ervaring op het gebied van: bedrijfskunde, (integraal) facility management, huisvestingsmanagement en PPS, verandermanagement en projectmanagement, kwaliteitszorg en procesoptimalisatie. Wij leveren gegarandeerd op tijd en zijn 100% verantwoordelijk voor onze resultaten en uw tevredenheid.

afbeeldingMeer informatie?

Download onze bedrijfsbrochure voor meer informatie over AMR Facilities.

Bedrijfsbrochure_AMR_Facilities.pdf