AMR Facilities

PPS publicatie AMR Facilities

Bas Janssen en Stijn van Kessel hebben eind 2007 een onderzoek opgeleverd naar PPS in Nederland. Op basis van hun bronnenonderzoek en een aantal vraaggesprekken met PPS-kopstukken en PPS-pioniers hebben Janssen en Van Kessel de basis gelegd voor de trainingsmodule Publiek Private Samenwerking. Deze training wordt in het voorjaar 2008 aangeboden aan studenten en professionals op het gebied van bouwkunde, vastgoed en facility management.

Bekijk hier de publicatie uit Facto Magazine december 2007: PPS_Publicatie_AMR.pdf

Meer informatie?

AMR Facilities is zeer actief op het gebied van Publiek Private Samenwerking. Zo zijn wij in opdracht van een private partij sinds 2006 betrokken bij een Design, Build, Finance, Maintain en Operate (DBFMO-) overeenkomst met een looptijd van 25 jaar en een geschatte waarde van ten minste € 250 miljoen. AMR Facilities voert regelmatig onderzoeken uit en verzorgt trainingen in zowel HBO-onderwijs als in het bedrijfsleven op het gebied van Publiek Private Samenwerking.

Neem gerust contact op met onze adviseurs wanneer u meer wil weten over Publiek Private Samenwerking en DBFMO-overeenkomsten.