AMR Facilities

Nieuws

Pagina 1 van 1

 • Wednesday, 31 Aug 2011

  Zorg niet klantgericht

  Klantgerichtheid in de zorg is al jaren een belangrijk thema. De marktwerking heeft de klantgerichtheid moeten bevorderen, maar de meningen zijn tot nu toe verdeeld. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat patiënten klagen over negatieve ervaringen en een tekort aan tijd en aandacht. Maar hoe ervaren de medewerkers de klantgerichtheid van hun zorginstelling?

  Uit het onderzoek van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie blijkt dat er onvrede heerst over de klantvriendelijkheid binnen Nederlandse ziekenhuizen. Bijna de helft van de patiënten geeft aan hier negatieve ervaringen mee te hebben. Door de hoge werkdruk, bezuinigingen en capaciteitsproblemen komen medewerkers in de zorgsector maar net toe aan het leveren van de noodzakelijke zorg. Ruimte voor een praatje of kopje koffie is er absoluut niet!

  Ook uit een gezondheidsmonitor van Newcom Research & Consultancy blijkt dat bijna de helft van de patiënten zich in het ziekenhuis een nummer voelt. Ze waarderen een bezoek aan het ziekenhuis nu minder dan voorheen. In het onderzoek klagen Nederlanders over gebrek aan respect, een tekort aan tijd en aandacht en lange wachttijden. Ze geven de zorgsector gemiddeld een 6,5 als rapportcijfer, een magere voldoende.

  Bron: http://www.effectory.nl

  Door AMR Facilities op: 31 Aug, 2011 om 10:31 | Categorie: alle, media

 • Tuesday, 20 Apr 2010

  AMR Facilities ontwikkeld CGO onderwijs

  AMR Facilities is in opdracht van ROC West Brabant en ROC Eindhoven betrokken bij de ontwikkeling van competiegericht onderwijs.

  Adriaan Kole en Remco Gogan ondersteunen beide ROC’en bij de ontwikkeling van de opleiding Facilitair Leidinggevende. In september 2010 zal in Eindhoven van start worden gegaan met een geheel vernieuwde opleiding.

  Door AMR Facilities op: 20 Apr, 2010 om 12:39 | Categorie: alle, media

 • Wednesday, 12 Aug 2009

  AMR Facilities werkzaam voor PPS-consortium Komfort

  Senior Consultant Ad Bleumink zal zich in opdracht van PPS-consortium Komfort bezig houden de disciplines ‘safety’ en ‘security’.

  Komfort bouwt momenteel in opdracht van Defensie de Kromhoutkazerne te Utrecht. Komfort is tevens verantwoordelijk voor de exploitatie van de in 2011 op te leveren kazerne.  AMR Facilities zal in het voorjaar van 2010 een aantal plannen op het gebied van beveiliging, arbo en huisregelementenopleveren. Senior consultant Bleumink wordt ondersteund door Adriaan Kole en Remco Gogan.

  Door AMR Facilities op: 12 Aug, 2009 om 12:45 | Categorie: alle, media

 • Monday, 09 Mar 2009

  AMR Facilities vult hoofddocentschap NTI in

  Adriaan Kole en Remco Gogan zullen vanaf februari 2009 invulling geven aan de functie van hoofdocent facility management bij NTI Thuisopleidingen.

  Doel van de samenwerking is om te komen tot een geheel vernieuwd curriculum. Naast het curriculum worden ook de werkvormen grondig vernieuwd: Waar mogelijk zal uitgegaan worden van de action learning methodiek.

  Door AMR Facilities op: 09 Mar, 2009 om 12:32 | Categorie: alle, media

 • Wednesday, 16 Apr 2008

  Komfort preferred bidder in PPS Kromhout Kazerne

  Het ministerie van Defensie heeft het consortium Komfort aangewezen als preferred bidder in de Europese aanbesteding van het project Publiek Private Samenwerking Kromhout Kazerne Utrecht.

  Komfort heeft de economisch meest voordelige aanbieding gedaan. De DBFMO-overeenkomst heeft een waarde van ruim euro 300 miljoen met een looptijd van 25 jaar.
  Binnen Komfort werken bedrijven samen zoals Ballast Nedam, Strukton en John Laing, Meyer en Van Schooten Architecten, Karres en Brands Landschapsarchitecten en ISS Facility Services.

  Het project omvat de nieuwe huisvesting voor circa 2000 tot 3000 defensiemedewerkers op het terrein van de Kromhout Kazerne.

  Komfort heeft alle schakels van ontwerp, bouw, financiering, onderhoud, beheer en facilitaire dienstverlening aangeboden in een geïntegreerde overeenkomst met een looptijd van 25 jaar.
  De levensduurkosten van de nieuwe voorziening zullen lager zijn, doordat alle diensten door één en dezelfde partij in onderlinge samenhang worden ontworpen, gefinancierd, uitgevoerd en geëxploiteerd.

  Op 1 oktober 2010 moet het project worden opgeleverd.

  (http://www.factomedia.nl)

  Door AMR Facilities op: 16 Apr, 2008 om 11:05 | Categorie: alle, media

 • Wednesday, 05 Mar 2008

  DUO² wint PPS IBG en Belastingdienst Groningen

  De Rijksgebouwendienst maakt bekend dat het consortium DUO² is geselecteerd voor de bouw en exploitatie van het gezamenlijke kantoor van de Informatie Beheer Groep en de Belastingdienst in het Groningse stadsdeel Kempkensberg.

  Onderaannemers zijn: Van Berkel en Bos UNStudio B.V., YNNO B.V., Lodewijk Baljon Tuin- en Landschapsarchitecten B.V., Strukton Bouw en Vastgoed B.V., Ballast Nedam Bouw Speciale Projecten, WorkSphere B.V., ISS Nederland B.V. en John Laing Social Infrastructure Limited.

  (http://www.factomedia.nl)

  Door AMR Facilities op: 05 Mar, 2008 om 11:38 | Categorie: alle, media

Pagina 1 van 1